temp
  Vernieuwen Voorgevel en Achtergevel Emmen Bekijken
temp
  Verbouw bedrijfspand in Ter Apel Kantoren Bekijken
temp
  Vernieuwen Boeien van diverse Projecten Bekijken
temp
  Bouwen van een Kapschuur met inpandig schuur Bekijken
temp
  Verbouw Aanpassen boerderij Emmen en omgeving Bekijken

De historie van mij en mijn bedrijf

Na jaren gewerkt te hebben bij verschillende bedrijven, heb ik een ruime ervaring opgedaan als interieurbouwer. In het jaar 2000 heb ik het dienstverband bij werkgevers opgegeven voor mijn eigen onderneming, onder de naam "Klus en Montagebedrijf Bert oost". Na jaren heb ik deze naam gewijzigd in wat het vandaag de dag is, namelijk "Timmer en Montagebedrijf Bert Oost".

In de begin jaren heb ik veel samengewerkt met diverse keukenstudio's uit de omgeving waar ik dagelijks één van de belangrijkste onderdelen in ieders huishouden installeerde; de keuken! Mijn doestelling hier was om dit zo nauwkeurig mogelijk en zo goed mogelijk te doen, zodat u extra plezier heeft van uw nieuwe keuken. Deze instelling heeft er toe geleid dat ik veelal werd ingezet voor het plaatsen van de meest luxueuze keukens van dat moment.

Later ben ik mij ook meer gaan richten op het (ver)bouwen van woningen en kantoorpanden. Hierbij moet u, naast keukens, denken aan complete badkamers, toiletten, leidingwerk, verwarming, dakkapellen en alle overige
voorkomende werkzaamheden in en rondom uw woning of kantoorpand.

Dankzij verschillende architecten uit de omgeving heb ik een aantal mooie projecten kunnen verwezenlijken. De uitbreiding van het Noorderplein te Emmen was daar één van. Waarbij ik ook de verbouwing van de Bibliotheek te Emmen heb mogen uitvoeren.

Inmiddels besta ik ruim 18 jaar en nog altijd staat het leveren van kwaliteit en goed vakmanschap hoog in het vaandel.

Graag wil ik u dan ook uitnodigen om een kijkje te nemen tussen diverse project foto's, voor een indruk van het werk dat ik heb geleverd.